Honorano delo na domu

apartmajidirektV podjetju Pionir d.o.o. nudijo zanimivo honorarno delo, ki ga lahko opravljate kar od doma. Podjetje Pionir d.o.o. ima v lasti turistični portal ApartmajiDirekt.com, na katerem najdete ponudbo apartmajev na področju Slovenije, Hrvaška, Bosne in Hercegovine ter Črne Gore. Na spletni strani najdete ponudbo skoraj 1000 apartmajev. Posebnost spletne strani ApartmajiDirekt.com pa je ta, da se lahko sami dogovorite za najboljšo možno ceno. Namreč v tem primeru odpadejo vse provizije turističnih agencij in drugih posrednikov.

Turistični portal je na voljo v štirih jezikovnih različicah. V slovenskem, angleškem, nemškem in hrvaškem jeziku.  Honorarno delo, ki ga nudijo, obsega predvsem kontaktiranje lastnikov apartmajev, ki jim je potrebno ponuditi vpis njihovega apartmaja na turistični portal ApartmajiDirekt.com.

V poletni sezoni spletno stran ApartmajiDirekt.com obišče tudi do 4.000 obiskovalcev na dan. Lastniki apartmajev, ki svoj apartma oglašujejo na omenjeni strani, so s storitvijo podjetja Pionir d.o.o. zelo zadovoljni. Imajo kar nekaj takšnih strank, ki pri njih oglašujejo že več kot 5 let.

Višina zneska, ki ga boste zaslužili s honorarnim delom je odvisna od tega koliko novih strank boste pridobili.

Gospa Tina, ki tudi dela za podjetje Pionir d.o.o. s tem delom zasluži 3.213 evrov. Več o tem si lahko preberete na http://www.zasluzek.org/honorarno-delo-na-domu.

Podjetje Pionir d.o.o. je dobro stoječe podjetje, ki vse svoje obveznost plačuje v roku. Bojazen, da vam ne bi izplačali vašega honorarja je popolnoma odveč.

Če ste za honorarno delo zainteresirani pišite gospe Dijani Kene Zore na elektronski naslov info@apartmajidirekt.com ali pa jo pokličite na telefonsko številko 040 631 665.

 

Naročnik oglasa:
Pionir d.o.o.
Obrtniška ulica 1
8210 Trebnje

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *