Honorano delo na domu

apartmajidirektV podjetju Pionir d.o.o. nudijo zanimivo honorarno delo, ki ga lahko opravljate kar od doma. Podjetje Pionir d.o.o. ima v lasti turistični portal ApartmajiDirekt.com, na katerem najdete ponudbo apartmajev na področju Slovenije, Hrvaška, Bosne in Hercegovine ter Črne Gore. Na spletni strani najdete ponudbo skoraj 1000 apartmajev. Posebnost spletne strani ApartmajiDirekt.com pa je ta, da se lahko sami dogovorite za najboljšo možno ceno. Namreč v tem primeru odpadejo vse provizije turističnih agencij in drugih posrednikov.

Turistični portal je na voljo v štirih jezikovnih različicah. V slovenskem, angleškem, nemškem in hrvaškem jeziku.  Honorarno delo, ki ga nudijo, obsega predvsem kontaktiranje lastnikov apartmajev, ki jim je potrebno ponuditi vpis njihovega apartmaja na turistični portal ApartmajiDirekt.com.

V poletni sezoni spletno stran ApartmajiDirekt.com obišče tudi do 4.000 obiskovalcev na dan. Lastniki apartmajev, ki svoj apartma oglašujejo na omenjeni strani, so s storitvijo podjetja Pionir d.o.o. zelo zadovoljni. Imajo kar nekaj takšnih strank, ki pri njih oglašujejo že več kot 5 let.

Višina zneska, ki ga boste zaslužili s honorarnim delom je odvisna od tega koliko novih strank boste pridobili.

Gospa Tina, ki tudi dela za podjetje Pionir d.o.o. s tem delom zasluži 3.213 evrov. Več o tem si lahko preberete na http://www.zasluzek.org/honorarno-delo-na-domu.

Podjetje Pionir d.o.o. je dobro stoječe podjetje, ki vse svoje obveznost plačuje v roku. Bojazen, da vam ne bi izplačali vašega honorarja je popolnoma odveč.

Če ste za honorarno delo zainteresirani pišite gospe Dijani Kene Zore na elektronski naslov info@apartmajidirekt.com ali pa jo pokličite na telefonsko številko 040 631 665.

 

Naročnik oglasa:
Pionir d.o.o.
Obrtniška ulica 1
8210 Trebnje

4 Comments

 • Taja
  14/10/2015 - 09:56 | Permalink

  Lep pozdrav. Zanima me kaksno je to delo in kako poteka. Hvala

 • Zvone Lampret
  19/04/2017 - 16:34 | Permalink

  zdravo! a
  Ali lahko jaz opravljam to delo,sem namreč že 4 mesece v poklicnem pokoju? Kaj pa davkarija in moja penzija? Prosim,če mi malo razložite način dele in kako io vse skupaj to poteka.Moje znanje na računalniku in komuniciranje po el. pošti je malo bol slabo,imam pa zato zelo veliko časa za delo.Prosi m vas za en pameten nasvet. lep pozdrav ! Zvone

 • Anton
  23/05/2018 - 08:23 | Permalink

  Zdravo,
  sem upokojenec in me zanima to delo. Kako poteka in vaš nasvet glede opravljanja tega dela. Sem pa iz štajerskega konca.

  Hvala in lp
  Tone

 • Saša
  02/04/2019 - 07:16 | Permalink

  Sem inženir logistike in me vaše delo zanima. Vesela bom za vse informacije in možnosti , da se vam prilljučim.
  Lp Sasa

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *