DELO OD DOMA

Prevajanje in zaslužek

Če obvladate katerega od tujih jezikov, se da res zelo lepo zaslužiti s prevajanjem. Cene prevajanja avtorske pole, ki obseg 1.500 znakov se namreč pri prevajaslkih agencijah gibljejo od 10€ pa vse tja do 30€. Res je, da ej prevajalcev zelo veliko, še posebej za prevajanje v angleščino, nemščino, francoščino in italijanščino. Ko pa gre za kakšne manj razširjene ali celo eksotične jezike pa je konkurence zelo malo. Prednost prevajalskega dela je vsekakor ta, da lahko delate kadarkoli iz udobja vašega doma. Če obvladate vsaj enega izmed tujih jezikov vam svetujemo, da čim prej kontaktirate eno izmed prevajalskih agencij in jih povprašate ali imajo kaj dela za prevajanje.

Prevajanje na visokem nivoju
Prevajanje je ena izmed storitev, ki je tako v poslovnem svetu kot v zasebnem življenju vse bolj nepogrešljiva. Konkurence je na trgu veliko, zato svetujemo še posebno previdnost, saj kakovostno prevajanje ni nekaj, kar bi obvladal vsak. Ravno zato v priznani prevajalski agenciji Multilingual združujemo le najboljše prevajalce, ki lahko zagotovijo prevajanje v več kot 30 jezikov.

Pomembno je, da je prevod vedno oblikovan tako, da v ciljnem jeziku zaživi kot samostojno besedilo, brez sledi prevoda. Tovrstno prevajanje zahteva ogromno znanja in posluha za jezik, zato se vedno prepričajte, da sodelujete s profesionalci.

Ugodne cene za vsak žep
Prevajanje vam zagotavljamo po izredno konkurenčnih cenah in se vedno potrudimo, da vam za obsežnejša besedila ponudimo še dodatne popuste. Prav tako številne ugodnosti uživajo tudi naši stalni naročniki, ki se tudi zato k nam z veseljem vračajo. Prepričani smo, da z izbiro agencije Multilingual za prevajanje ne morete zgrešiti, zato se veselimo vašega kontakta in sodelovanja.

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *